ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبرو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان با اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت بازدید استاندار خراسان رضوی و معاون رئیس جمهور از محل برگزاری مصاحبه آزمون استخدامی در مشهد
سرخط خبرها

سفیر چین در تهران: پکن قاطعانه با اقدامات آمریکا مخالفت می‌کند | از حل‌وفصل مسئله هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم

  • کد خبر: ۳۲۶۷۳۷
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۳
سفیر چین در تهران: پکن قاطعانه با اقدامات آمریکا مخالفت می‌کند | از حل‌وفصل مسئله هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم
سفیر جمهوری خلق چین در تهران از سیاست‌ها و جنگ تعرفه‌ای ایالات متحده علیه کشورش انتقاد کرده و در ادامه تأکید کرد پکن طرفدار این است که باید از طریق سیاسی و دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران حل‌وفصل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، «زونگ پی وو» سفیر پکن در تهران با حمایت از حل و فصل سیاسی و دیپلماتیک مساله هسته‌ای ایران تاکید کرد: چین طرفدار این است که باید از طریق سیاسی و دیپلماتیک مساله هسته‌ای ایران حل و فصل شود. درخواست داریم که مبتنی بر چارچوب برجام به یک توافق رسید.

نشست سه‌جانبه برای مقابله با یک‌جانبه‌گرایی و برنامه اتمی

دیپلمات ارشد چین در پاسخ به سوالی در خصوص نشست سه‌جانبه ایران، چین و روسیه در پکن و مقابله با یک‌جانبه‌گرایی و موضوع هسته‌ای ایران گفت: طرف چینی میزبان مذاکره سه‌جانبه در پکن بود و در نهایت ما یک بیانیه مشترک منتشر کردیم که باعث توجه گسترده جهانی شده است. طرف چینی همواره طرفدار این است که باید از طریق سیاسی و دیپلماتیک مساله هسته‌ای ایران حل شود. ما درخواست داریم که باید مبتنی بر چارچوب برجام به یک توافق برسیم. در حال حاضر مساله هسته‌ای ایران به چهارراه مهمی رسیده است.

این دیپلمات چینی افزود: فرصتی مهم وجود دارد که طرف‌ها از طریق گفت‌و‌گو یک برنامه حل و فصل ترتیب دهند. در وضعیت فعلی، طرف‌ها چه اقدامی انجام دهند سوال مهم است. فکر می‌کنیم که در وضعیت فعلی طرف‌های مربوطه باید باهم به همین سمت حرکت کنند و تماس‌ها را تقویت کنند. آمریکا به عنوان کشوری که یک‌جانبه از برجام خارج شد، باید حسن‌نیت سیاسی را نشان دهد، در این گفت‌و‌گو‌ها شرکت کند و در عین حال استفاده از زور و فشار حداکثری را متوقف کند.

وی افزود: طرف چینی هم توجه دارد که آمریکا و ایران درباره مساله هسته‌ای گفت‌و‌گو کردند. ما کماکان با طرف‌های مربوطه تماس خود را حفظ می‌کنیم تا به یک برنامه حل و فصل سیاسی که همه دغدغه‌های طرف‌ها را در نظر بگیرد، برسد. اهداف طرف چینی روشن است. یعنی از سیستم عدم اشاعه هسته‌ای حمایت کنند.

«یک کشور بزرگ، بی‌پروا قلدری یک‌جانبه اعمال می‌کند»

سفیر پکن در تهران طی نشست خبری که در محل سفارت این کشور برگزار شد، همچنین درباره مواضع چین نسبت به اعمال تعرفه‌های آمریکا اظهار داشت: وضعیت بین‌المللی پر از آشفتگی است، اما در این شرایط یک کشور بزرگ بی‌پروا قلدری یک‌جانبه اعمال می‌کند.

وی افزود: در روز‌های اخیر آمریکا به بهانه‌های مختلف اعلام کرده به تمامی شرکت‌های تجاری از جمله چین تعرفه اعمال می‌کند، این مساله قوانین سازمان تجارت را نقض کرده است. این اقدام ثبات اقتصاد جهانی را تحت تاثیر قرار داده است. دولت چین به شدت این موضوع را محکوم کرده و قاطعانه مخالفت می‌کند و اقداماتی را برای مقابله با آن اتخاذ کرده است.

این دیپلمات چینی همچنین بیان کرد: روابط اقتصادی تجاری چین و آمریکا باید منافع متقابل و برد - برد باشد. آمریکا باید طبق نظر دو کشور و جهان اعمال کند. استفاده از تعرفه‌های برای سرکوب و توسعه اقتصاد چین و سرکوب توسعه مردم چین دست بردارد.

چین و تهران، حامی تجارت آزاد

زونگ پی وو ادامه داد: توسعه چین مبتنی بر اتکا خود بوده است، مهم نیست چگونه محیط خارجی چین ادامه می‌یابد. چین خونسردی خود را حفظ کرده و بر انجام کار‌های خود تمرکز می‌کند.

وی تاکید کرد: می‌ایستیم تا قدرتمندان را متوقف کرده و اقدامات لازم برای مقابله با قلدری آمریکا انجام می‌دهیم، نه فقط برای حفظ حقوق خود، بلکه برای بشریت و جلوگیری از دنیای جنگلی است.

سفیر چین در تهران خاطرنشان کرد: چین و ایران حامی تجارت آزاد هستند، ما یک آشنایی روشنی درباره ماهیت هژمونی آمریکا داریم. چین و ایران تمایل دارند اقداماتی را انجام دهیم تا با اقدامات یک‌جانبه آمریکا مقابله کنیم.

تکمیل می‌شود...

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->